Foodservice

Goed gastheerschap, daar genieten we allemaal van. Of je het nou verzorgt of ontvangt. Zomaar iets oplepelen is er niet bij. Wat je voorschotelt, daar wil je over vertellen. Liefst zo precies en correct mogelijk. Want… als je weet wat je eet, proef je meer.

Wij helpen je graag het maximale te halen uit elk genietmomentje. Bijvoorbeeld op het werk, in de zorg of onderweg. En Zuivelhoeve is er voor iedereen. Onze uitgebreide aandacht en zorg voor zuivel vind je in maxi-, multi- én portieverpakkingen. Wanneer het nodig is met een lepeltje erbij. Dat doet goed en is wel zo makkelijk.

Zuivelhoeve. Onmeunig lekker.

 

Klik op een locatie voor meer informatie en achtergronden

Onze veehouders

De lekkerste zuivel begint met de lekkerste melk. Weidemelk, van koeien van heul dichtbij en natuurlijk loeivers. Daarom gaan we dagelijks met onze eigen melkwagen langs onze boeren om de melk op te halen.

Ook even een bezoekje brengen aan onze dames (en heren)? Klik op een van de locaties hieronder .

Boerderij Roerink

Familie Roerink geniet enorm van het vrije boerenleven en van hun dieren op de prachtige verbouwde boerderij in Lonneker. De familie heeft 135 koeien, goed voor 3000 liter melk per dag!

Boerderij Roerink-Weldink

De boerderij van boer Bert en zijn vrouw Dianne Weldink-Roerink is ‘jonkie’, maar wel een hele moderne. In 2006 werd de boerderij gebouwd en voorzien van twee melkrobots.

Boederij Smelt-luttikhede

Op de boerderij van de familie Smelt-Luttikhedde word je helemaal ondergedompeld in het boerderijleven. Iedereen in het gezin draagt z’n steentje bij. De boeren noemen zichzelf échte koeienboeren, boeren met een hart voor de koeien: “Dit is ons leven”.

Boederij Wargerink

Familie Wargerink heeft een prachtige boerderij in Enschede. Hier staan wel 215 runderen(!), waarvan 135 melkkoeien. De Wargerinks runnen de boerderij samen met de familie Smelt. Sinds 2002 is de boerderij gesplitst, maar de families delen de machines. Heel handig!

Boerderij Berenbroek

Familie Berenbroek pakt het groots aan: Marianne en boer Gerjan hebben maar liefst 112 hectare* grond, waarvan 72 hectare grasland , en wel 203 melkkoeien! Echte liefhebbers dus, met hart voor de zaak en hun dames.

Verkrijgbaarheid 10 kg emmers

Wegens veel vraag naar onze 10 kg emmers zijn de emmers weer verkrijgbaar in de volgende smaken: Yoghurt, Basisvla, Boer’n Vanille Vla, Boer’n Caramel Hopjes Vla, Boer’n Chocolade Vla.

Meer nieuws