Veel gestelde vragen

Wij vinden het geweldig dat Zuivelhoeve gebruikers de weg naar ons weten te vinden en waarderen de vele reacties en vragen die wij mogen ontvangen enorm. Om je te helpen hebben we hieronder de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord.

Wil je solliciteren bij Zuivelhoeve klik dan hier voor een overzicht van alle recente vacatures.

En voor alle overige vragen over Zuivelhoeve kun je terecht op de contactpagina.


Hoe komt het dat de vla één dag of enkele dagen na openen al dun is?

Hoe kunnen producten van de Zuivelhoeve het best worden bewaard?

Hoe is de Zuivelhoeve ontstaan?

Zijn alle producten glutenvrij?

Hoe wordt Boer’n Yoghurt® gemaakt?

Hoe wordt Boer’n Vla® gemaakt?

Waar vind ik de Zuivelhoeve winkels?

Waar staat de Zuivelhoeve?

Wat is het pasteuriseren van melk?

Waarom is zuivel gezond?

Waarom zijn de producten van de Zuivelhoeve onderlegd (een fruitlaag onderin)?

Zijn alle producten notenvrij?

Hoe kan het dat er soms een laagje water bovenop de yoghurt ligt?

Hoe kan ik solliciteren bij Zuivelhoeve?