Lente inspiratie!

Lente inspiratie
Zuivelhoeve Boer’n vla® en yoghurt kun je perfect gebruiken als basis voor veel lekkere nagerechten. Door de lekkere stevige, maar toch gladde structuur kun je er bijvoorbeeld prachtig laagjes mee maken. Erg handig voor grotere groepen, want ze zijn verkrijgbaar in emmers van 5kg en 10 kg.

Bereidingswijze
Pak de glazen en start met de rode vruchtencoulis. Schenk een laagje Zuivelhoeve yoghurt en vervolgens een laagje Boer’n vla® vanille over de vruchten. Herhaal dit nog een keer voor de vruchtencoulis, de yoghurt en de vanille vla totdat je 6 laagjes hebt. Garneer bovenop met wat lekkere verse rode vruchten zoals aardbei, framboos of bosbessen en je hebt een heerlijk fris lentedessert. Een klassieker waar je je gasten altijd mee kunt verrassen.

Ingrediënten:
Zuivelhoeve yoghurt
Zuivelhoeve Boer’n vla® vanille
Vruchtencoulis
Vers rood fruit naar keuze zoals aardbeien, frambozen of bosbessen

Smullen maar!